Having any Trouble with the Forum ?

MDF Notifications
Post Reply
User avatar
mrix
Founder
Posts: 9879
Joined: Tue Sep 16, 2008 11:59 am
Location: UK South Coast
Has thanked: 170 times
Been thanked: 597 times
Contact:

Re: MDF Style Theme Updated - Problems Please Post here

Post by mrix » Wed Apr 04, 2018 6:42 pm

Oxgirl36 wrote:
Wed Apr 04, 2018 6:39 pm
mrix wrote:
Wed Apr 04, 2018 6:32 pm
Koala wrote:
Wed Apr 04, 2018 6:24 pm
Forgot to mention I am using edge and now have a white boarder left and right
Hello Koala, I have removed the cache files which should stop the error

Not sure about the white borders you speak of :-/

mrix
Yes I do too. Before, the blue menu box on the left and the smilie box on the right went right to the edge of the screen. Now there is a white section between the screen edge and these boxes

I’m on an iPad.
Oh I see... the way you actually see it now is how many have been seeing it for years, this is how I intended to the site to be viewed but there are so many different devices using so many different resolutions its hard to know how everyone views the site, if some other members could reply explaining how they see the site on different devices that would be very helpful ::g

Thanks
mrix



User avatar
Twit
Posts: 779
Joined: Thu Nov 23, 2017 7:00 pm
Has thanked: 1316 times
Been thanked: 528 times

Re: MDF Style Theme Updated - Problems Please Post here

Post by Twit » Wed Apr 04, 2018 6:44 pm

Border layout seems fine on Android/Opera .

User avatar
sweepstick47
Moderator
Posts: 9544
Joined: Sun Nov 27, 2011 8:21 pm
Location: North Lincolnshire
Has thanked: 1580 times
Been thanked: 2325 times

Re: MDF Style Theme Updated - Problems Please Post here

Post by sweepstick47 » Wed Apr 04, 2018 6:45 pm

I noticed the return of the repetitive commas occurring in this thread ('Printman's' post) timed at 1420hrs. I expect you're 'on it' but thought I'd pass it on anyway.
A disservice is no service at all.

User avatar
Oxgirl36
Moderator
Posts: 9366
Joined: Sun Jul 10, 2016 6:54 pm
Location: Oxfordshire
Has thanked: 3724 times
Been thanked: 4038 times

Re: MDF Style Theme Updated - Problems Please Post here

Post by Oxgirl36 » Wed Apr 04, 2018 6:46 pm

This one isn’t urgent...

On the Quick Links menu at the top the bottom two visuals have moved to a low quality image and the text is misaligned.
XP Deus !!£$ I use the HOT programme on 17khz, reactivity at 2.5 on v5.21 with the X35 11” coil

Hammered silver 2019 - 13 x;

User avatar
mrix
Founder
Posts: 9879
Joined: Tue Sep 16, 2008 11:59 am
Location: UK South Coast
Has thanked: 170 times
Been thanked: 597 times
Contact:

Re: MDF Style Theme Updated - Problems Please Post here

Post by mrix » Wed Apr 04, 2018 6:48 pm

sweepstick47 wrote:
Wed Apr 04, 2018 6:45 pm
I noticed the return of the repetitive commas occurring in this thread ('Printman's' post) timed at 1420hrs. I expect you're 'on it' but thought I'd pass it on anyway.
If this happens you will need to once again clear your browser cache

thanks
mrix

User avatar
mrix
Founder
Posts: 9879
Joined: Tue Sep 16, 2008 11:59 am
Location: UK South Coast
Has thanked: 170 times
Been thanked: 597 times
Contact:

Re: MDF Style Theme Updated - Problems Please Post here

Post by mrix » Wed Apr 04, 2018 6:49 pm

Oxgirl36 wrote:
Wed Apr 04, 2018 6:46 pm
This one isn’t urgent...

On the Quick Links menu at the top the bottom two visuals have moved to a low quality image and the text is misaligned.
Thanks for that Cath, yes its showing miss aligned for me also, now on my list of things to do ::g

mrix

User avatar
mrix
Founder
Posts: 9879
Joined: Tue Sep 16, 2008 11:59 am
Location: UK South Coast
Has thanked: 170 times
Been thanked: 597 times
Contact:

Re: MDF Style Theme Updated - Problems Please Post here

Post by mrix » Wed Apr 04, 2018 6:53 pm

Theme looks ok my end on my android phone and on my 1920 by 1080 PC monitor, the MDF should have white sections down each side and not fill the whole screen.
The topic icons certainly appear increased in size and a little less sharp in appearance but I am looking into getting them reduced back to normal.
mrix

User avatar
Rhumours
Posts: 544
Joined: Wed Feb 07, 2018 10:22 pm
Has thanked: 325 times
Been thanked: 284 times

Forum display on mobile device issue

Post by Rhumours » Wed Apr 04, 2018 6:57 pm

It did this for a bit yesterday but stopped later ... now it's doing it again .... not sure what it is ..... don't ... think it's me but could be???
2018-04-04 18.57.06.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Garret AT Pro ~ Garret Carrot ~ Piranha 35 ~ rather nice wellies ~ registered NCMD member.

Koala
Posts: 4758
Joined: Thu Sep 12, 2013 2:47 pm
Location: Cheshire
Has thanked: 390 times
Been thanked: 1389 times

Re: MDF Style Theme Updated - Problems Please Post here

Post by Koala » Wed Apr 04, 2018 6:59 pm

Looks different between Chrome/internet explorer and edge on my tablet win10


Edge is the only one where is a tiny size.

User avatar
mrix
Founder
Posts: 9879
Joined: Tue Sep 16, 2008 11:59 am
Location: UK South Coast
Has thanked: 170 times
Been thanked: 597 times
Contact:

Re: MDF Style Theme Updated - Problems Please Post here

Post by mrix » Wed Apr 04, 2018 7:03 pm

Koala wrote:
Wed Apr 04, 2018 6:59 pm
Looks different between Chrome/internet explorer and edge on my tablet win10


Edge is the only one where is a tiny size.
Hi Koala, when you say different I suspect you mean there is more of a gap / white space on each side of the MDF ?
Thanks for the feedback
mrix

User avatar
THE MOLE
Posts: 3621
Joined: Sat Nov 27, 2010 11:10 am
Location: out and about.
Has thanked: 135 times
Been thanked: 173 times

Re: MDF Style Theme Updated - Problems Please Post here

Post by THE MOLE » Wed Apr 04, 2018 7:07 pm

cant see any quotes here either

neil.
Just using the Force Image

Koala
Posts: 4758
Joined: Thu Sep 12, 2013 2:47 pm
Location: Cheshire
Has thanked: 390 times
Been thanked: 1389 times

Re: MDF Style Theme Updated - Problems Please Post here

Post by Koala » Wed Apr 04, 2018 7:08 pm

mrix wrote:
Wed Apr 04, 2018 7:03 pm
Koala wrote:
Wed Apr 04, 2018 6:59 pm
Looks different between Chrome/internet explorer and edge on my tablet win10


Edge is the only one where is a tiny size.
Hi Koala, when you say different I suspect you mean there is more of a gap / white space on each side of the MDF ?
Thanks for the feedback
mrix
Correct.

I was going to attach some photo but no attach function on this thread or I up to my daily limit

User avatar
mrix
Founder
Posts: 9879
Joined: Tue Sep 16, 2008 11:59 am
Location: UK South Coast
Has thanked: 170 times
Been thanked: 597 times
Contact:

Re: MDF Style Theme Updated - Problems Please Post here

Post by mrix » Wed Apr 04, 2018 7:09 pm

THE MOLE wrote:
Wed Apr 04, 2018 7:07 pm
cant see any quotes here either

neil.
Hi Neil, some members will see them and some will not, if anyone does then simply clear your Browsers cache to remove them ::g

User avatar
THE MOLE
Posts: 3621
Joined: Sat Nov 27, 2010 11:10 am
Location: out and about.
Has thanked: 135 times
Been thanked: 173 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by THE MOLE » Wed Apr 04, 2018 7:20 pm

cache cleared quotes back ::g :D
Just using the Force Image

User avatar
mrix
Founder
Posts: 9879
Joined: Tue Sep 16, 2008 11:59 am
Location: UK South Coast
Has thanked: 170 times
Been thanked: 597 times
Contact:

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by mrix » Wed Apr 04, 2018 7:21 pm

THE MOLE wrote:
Wed Apr 04, 2018 7:20 pm
cache cleared quotes back ::g :D
You better not be pulling my leg Neil :-O :((

mrix

User avatar
THE MOLE
Posts: 3621
Joined: Sat Nov 27, 2010 11:10 am
Location: out and about.
Has thanked: 135 times
Been thanked: 173 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by THE MOLE » Wed Apr 04, 2018 7:22 pm

to me - to you =))
Just using the Force Image

User avatar
mrix
Founder
Posts: 9879
Joined: Tue Sep 16, 2008 11:59 am
Location: UK South Coast
Has thanked: 170 times
Been thanked: 597 times
Contact:

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by mrix » Wed Apr 04, 2018 7:29 pm

THE MOLE wrote:
Wed Apr 04, 2018 7:22 pm
to me - to you =))
Hmm thought as much!!!!! you do make me Chuckle

mrix

User avatar
Steve_T
Posts: 2085
Joined: Thu Jul 30, 2015 12:54 pm
Location: Wiltshire
Has thanked: 653 times
Been thanked: 1172 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by Steve_T » Wed Apr 04, 2018 7:33 pm

Cleared Cache, Cleared my issue too ::g ::g ::g ::g

Site looking good, very clear, I may have wasted money on new glasses ...lol

Kind regards Steve, thanks for your hard work in fixing ::g ::g
-----------------------------------------------(ooooooooo)-------------------------------------------------
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

User avatar
THE MOLE
Posts: 3621
Joined: Sat Nov 27, 2010 11:10 am
Location: out and about.
Has thanked: 135 times
Been thanked: 173 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by THE MOLE » Wed Apr 04, 2018 7:34 pm

mrix wrote:
Wed Apr 04, 2018 7:29 pm
THE MOLE wrote:
Wed Apr 04, 2018 7:22 pm
to me - to you =))
Hmm thought as much!!!!! you do make me Chuckle

mrix
im seriouse mike it cleared it ::g
Just using the Force Image

User avatar
Rhumours
Posts: 544
Joined: Wed Feb 07, 2018 10:22 pm
Has thanked: 325 times
Been thanked: 284 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by Rhumours » Wed Apr 04, 2018 7:36 pm

To explain edges from my screen grab ... I had to zoom in so things could be visible because it went blurry when I just did a screen grab k. If that helps.
Garret AT Pro ~ Garret Carrot ~ Piranha 35 ~ rather nice wellies ~ registered NCMD member.

Koala
Posts: 4758
Joined: Thu Sep 12, 2013 2:47 pm
Location: Cheshire
Has thanked: 390 times
Been thanked: 1389 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by Koala » Wed Apr 04, 2018 10:20 pm

The white space could be a tablet thing.

Normally I view in landscape to get a full size keyboard

However in portrait mode there's the opposite problem with the sides cropped off and you have to scroll from left to right to see the full width.

User avatar
mikejh
Posts: 88
Joined: Sun Dec 02, 2012 1:46 pm
Location: Devon
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by mikejh » Thu Apr 05, 2018 9:20 am

cleared history and cookies yesterday,but today still getting quotes
Mike
Makro Multi Kruzer
Evolution Stainless spade
Evolution digging blade.
Long handled sand scoop

User avatar
Blackadder43
Moderator
Posts: 10223
Joined: Sun Feb 21, 2010 1:34 pm
Location: Somerset
Has thanked: 757 times
Been thanked: 770 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by Blackadder43 » Thu Apr 05, 2018 9:37 am

mikejh wrote:
Thu Apr 05, 2018 9:20 am
cleared history and cookies yesterday,but today still getting quotes
Mike
Did you clear the cookies etc through your actual browser settings, or did you use the button at the bottom of the page on the forum here?
When you are right no one remembers; when you are wrong no one forgets

Koala
Posts: 4758
Joined: Thu Sep 12, 2013 2:47 pm
Location: Cheshire
Has thanked: 390 times
Been thanked: 1389 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by Koala » Thu Apr 05, 2018 11:42 am

When uploading an attachment the green status bar is missing

Windows 10 and Edge

Still works fine just Cant see the progress.

User avatar
mikejh
Posts: 88
Joined: Sun Dec 02, 2012 1:46 pm
Location: Devon
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by mikejh » Thu Apr 05, 2018 12:43 pm

Through browser and here did it a few mins ago still same.I B| give up
Makro Multi Kruzer
Evolution Stainless spade
Evolution digging blade.
Long handled sand scoop

User avatar
Oxgirl36
Moderator
Posts: 9366
Joined: Sun Jul 10, 2016 6:54 pm
Location: Oxfordshire
Has thanked: 3724 times
Been thanked: 4038 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by Oxgirl36 » Thu Apr 05, 2018 12:45 pm

mikejh wrote:
Thu Apr 05, 2018 12:43 pm
Through browser and here did it a few mins ago still same.I B| give up
You also need to logout and log back in. Hope that helps :D By that I mean close the window or navigate to another web page and then come back here.

Am I making any sense?
XP Deus !!£$ I use the HOT programme on 17khz, reactivity at 2.5 on v5.21 with the X35 11” coil

Hammered silver 2019 - 13 x;

User avatar
mikejh
Posts: 88
Joined: Sun Dec 02, 2012 1:46 pm
Location: Devon
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by mikejh » Thu Apr 05, 2018 12:49 pm

Did all of that still seeing quotes
Makro Multi Kruzer
Evolution Stainless spade
Evolution digging blade.
Long handled sand scoop

User avatar
Blackadder43
Moderator
Posts: 10223
Joined: Sun Feb 21, 2010 1:34 pm
Location: Somerset
Has thanked: 757 times
Been thanked: 770 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by Blackadder43 » Thu Apr 05, 2018 12:54 pm

mikejh wrote:
Thu Apr 05, 2018 12:49 pm
Did all of that still seeing quotes
Can you list
your browser
Operating system if windows or whether you are using an ipad/android etc
Can you post a screenshot

Sorry for the kerfuffle but at present you are the only person who doesnt fix it by deleting the cache memory
When you are right no one remembers; when you are wrong no one forgets

User avatar
mikejh
Posts: 88
Joined: Sun Dec 02, 2012 1:46 pm
Location: Devon
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by mikejh » Thu Apr 05, 2018 2:25 pm

I have just cleared history and ckkies .
It worked this time
Thanks for your patience
Mike
Makro Multi Kruzer
Evolution Stainless spade
Evolution digging blade.
Long handled sand scoop

Fusion
Posts: 4633
Joined: Thu Sep 16, 2010 11:47 am
Location: Herts
Has thanked: 2 times
Been thanked: 350 times

Re: Having any Trouble with the Forum ?

Post by Fusion » Thu Apr 05, 2018 8:29 pm

I'm still seeing the problem Blackadder showed earlier (post 888407), where the circle icon next to the thread title seems small and blurred, like it's been resized to 90% of original size.
I tried to compare with the previous site layout, but I can't find a screenshot, and the original site is now closed down, so I can't capture a fresh one there.
:(

Post Reply

Return to “Admin Notice”